Aantal nog beschikbare schilderijen uit deze serie: 5
Klik op bovenstaande thumbnails om een kunstwerk helemaal te bekijken, voor informatie of om te zien of het nog beschikbaar is.

Dinner room with Wild Flowers 6

Interieur met Wild Flowers 6

Wild Flowers

Voor deze  serie heb ik bladeren, bloemen, takken en bessen uit eigen tuin als sjabloon gebruikt en met acryl en spraypaint in schilderijen verwerkt. Ik wilde ‘inzoomen’ op de schoonheid van de natuur. Kijken naar wat vlakbij is en waar je vaak langs loopt zonder het te zien. Soms zijn het herkenbare vormen, maar vaak  is het nog maar een afdruk, alsof het vervlogen is in de tijd. Het geeft alleen de sfeer nog aan.

Er is steeds een element van toeval in het proces met deze techniek. Veel ontstond al schilderend. Dat is bijna altijd mijn manier van werken. Het mooie van het gebruik van spraypaint vind ik de suggestie, de gelaagdheid en de sfeer door de zachte overgangen.

Giclées

Uit de serie heb ik onderstaande 3 werken als Giclée laten drukken. Door het gebruik van hoog gepigmenteerde en waterbestendige inkten zijn ze zeer duurzaam en kleurecht.  Ze zijn op papier gedrukt door Kunst Uitgeverij Re-Art in een zeer beperkte oplage van 20 stuks en voorzien van een bijbehorend certificaat.  Elke giclée heb ik na het drukken nog enkele kleuraccenten gegeven zodat ze allemaal uniek zijn.